Για τους μαθητές

Οι μαθητές πρέπει να παρακολουθούν τα μαθήματα χωρίς απουσίες. Σε περίπτωση απουσίας πρέπει να ενημερώνεται το φροντιστήριο από τους γονείς.


Η έναρξη των μαθημάτων είναι καθορισμένη και ο κάθε μαθητής οφείλει να βρίσκεται τουλάχιστον 5 λεπτά πριν την έναρξη στο χώρο του φροντιστηρίου.


Ο μαθητής οφείλει να έρχεται διαβασμένος, να σέβεται τους καθηγητές του, τους συμμαθητές του, και τον χώρο του φροντιστηρίου. Αργοπορημένοι μαθητές δεν μπορούν να μπουν στην αίθουσα μετά την έναρξη του μαθήματος.


Η συμμετοχή στα διαγωνίσματα είναι υποχρεωτική. Αν κάποιος μαθητής αδυνατεί να συμμετάσχει στο διαγώνισμα, πρέπει να το έχει αναφέρει δύο ημέρες νωρίτερα. (Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το διαγώνισμα είναι πολύ σημαντική διαδικασία όπου ο κάθε μαθητής έχει να αποδείξει πρωταρχικά απέναντι στον εαυτό του τι ξέρει και πού έχει αδυναμίες.)


Για οποιαδήποτε αδυναμία κατανόησης κάποιας επιστημονικής περιοχής πρέπει να απευθύνεται στο διδάσκοντα καθηγητή.

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το rythmospatras.gr για την δικτυακή σας περιήγηση.
Αν αισθάνεστε ότι έχετε ωφεληθεί ή ζημιωθεί! από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο "ΡΥΘΜόΣ" διαδώστε' το και στους φίλους σας.
Με αυτό το τρόπο γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Πρόταση συνεργασίας

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με τα φροντιστήρια ΡΥΘΜόΣ ως καθηγητές επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ανάγκες συνεργασίας παρουσιάζονται πάντα και προκύπτουν ξαφνικά.

Χαμόγελο του παιδιού