Για το φροντιστήριο

Σύνολο μαθητών 30(περίπου). Προηγείται της εγγραφής τεστ αξιολόγησης.


Ομοιογενή τετραμελή τμήματα (2 ή 3 τετραμελή τμήματα για κάθε τάξη), ιδιαίτερα μαθήματα, ευέλικτο και ολιγόωρο πρόγραμμα μαθημάτων, συνεχή διαγωνίσματα. Σεβασμός στο κάθε παιδί ξεχωριστά και τις ιδιαίτερες ανάγκες και ανησυχίες του.


Προώθηση των μαθητών που έχουν ιδιαίτερη έφεση σε κάποιον επιστημονικό τομέα, με ιδιαίτερη προσοχή και ατομική διδασκαλία, αλλά και εξατομικευμένη διδασκαλία για τους μαθητές που έχουν ιδιαίτερα κενά απο προηγούμενες τάξεις.


Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι από καθηγητές του φροντιστηρίου και με το πρόγραμμα του φροντιστηρίου, σε μαθητές που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μετακινηθούν από το σπίτι τους, λόγω της μεγάλης απόστασης απο το φροντιστήριο.


Τα βιβλία και οι σημειώσεις του φροντιστηρίου δίνονται δωρεάν.


Προσωπική ενημέρωση των κηδεμόνων των μαθητών για την πρόοδο των μαθητών και μεθόδευση επίλυσης των όποιων προβλημάτων, ώστε να είναι το διάβασμα αποτελεσματικό και αποδοτικότερο. Το φροντιστήριό είναι ανοιχτό στους γονείς των μαθητών.

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το rythmospatras.gr για την δικτυακή σας περιήγηση.
Αν αισθάνεστε ότι έχετε ωφεληθεί ή ζημιωθεί! από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο "ΡΥΘΜόΣ" διαδώστε' το και στους φίλους σας.
Με αυτό το τρόπο γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Πρόταση συνεργασίας

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με τα φροντιστήρια ΡΥΘΜόΣ ως καθηγητές επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ανάγκες συνεργασίας παρουσιάζονται πάντα και προκύπτουν ξαφνικά.

Χαμόγελο του παιδιού