Για το φροντιστήριο

Σύνολο μαθητών 30(περίπου). Προηγείται της εγγραφής τεστ αξιολόγησης.


Ομοιογενή τετραμελή τμήματα (2 ή 3 τετραμελή τμήματα για κάθε τάξη), ιδιαίτερα μαθήματα, ευέλικτο και ολιγόωρο πρόγραμμα μαθημάτων, συνεχή διαγωνίσματα. Σεβασμός στο κάθε παιδί ξεχωριστά και τις ιδιαίτερες ανάγκες και ανησυχίες του.


Προώθηση των μαθητών που έχουν ιδιαίτερη έφεση σε κάποιον επιστημονικό τομέα, με ιδιαίτερη προσοχή και ατομική διδασκαλία, αλλά και εξατομικευμένη διδασκαλία για τους μαθητές που έχουν ιδιαίτερα κενά απο προηγούμενες τάξεις.


Προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι από καθηγητές του φροντιστηρίου και με το πρόγραμμα του φροντιστηρίου, σε μαθητές που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μετακινηθούν από το σπίτι τους, λόγω της μεγάλης απόστασης απο το φροντιστήριο.


Τα βιβλία και οι σημειώσεις του φροντιστηρίου δίνονται δωρεάν.


Προσωπική ενημέρωση των κηδεμόνων των μαθητών για την πρόοδο των μαθητών και μεθόδευση επίλυσης των όποιων προβλημάτων, ώστε να είναι το διάβασμα αποτελεσματικό και αποδοτικότερο. Το φροντιστήριό είναι ανοιχτό στους γονείς των μαθητών.

ΡΥΘΜόΣ = Γυμνάσιο + Λύκειο

Τετραμελή τμήματα - Ιδιαίτερα μαθήματα

 

O ΡΥΘΜόΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το 2008 στην Πάτρα ως φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με κύριο στόχο να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα του ιδιαίτερου μαθήματος και του οργανωμένου φροντιστηρίου. Συγκεκριμένα την προσωπική επαφή και μέριμνα ενός ιδιαίτερου μαθήματος, με την οργάνωση ενός φροντιστηρίου.

Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο φροντιστήριο στην πόλη της Πάτρας που λειτουργεί με αυστηρά περιορισμένο συνολικό αριθμό μαθητών ετησίως (30 μαθητές, περίπου) και αποκλειστικά τετραμελή τμήματα, πετυχαίνοντας την απόλυτη ομοιογένεια, που είναι διαχρονικά το ζητούμενο στα φροντιστήρια της νέας εποχής.
Η ιδέα μάλιστα υλοποιήθηκε, διατηρώντας τα δίδακτρα στο επίπεδο των διδάκτρων ενός μαζικού φροντιστηρίου.

Στον ΡΥΘΜό παρακολουθούμε τις νέες μορφές τεχνολογίας στην εκπαίδευση -και όχι μόνο- και τις εφαρμόζουμε στον χώρο του φροντιστηρίου προσφέροντας την δυνατότητα εξοικείωσης με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις εφαρμογές τους στην εκπαίδευση, και όχι μόνο.

Προγράμματα σπουδών

Γυμνάσιο - Λύκειο

 

Τα προγράμματα σπουδών είναι δομημένα στη βάση του ισχύοντος εκπαιδευτικού συστήματος. Οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα θα επιφέρει και ανάλογη προσαρμογή τους.
To εβδομαδιαίο πρόγραμμα υπόκειται -χωρίς οικονομική επιβάρυνση- σε διορθώσεις για κάλυψη κενών και βελτίωση της επίδοσης, με έκτακτες ώρες, ιδιαίτερα μαθήματα, επιπλέον διαγωνίσματα, ενισχυτική διδασκαλία, κ.λπ.

Τα τμήματα

Στο φροντιστήριο
- Τετραμελή τμήματα
- Ιδιαίτερα μαθήματα

Στο σπίτι
Για μαθητές με πολύ φορτωμένο πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων (Ξένες γλώσσες, Γυμναστική κ.τ.λ.) υπάρχει η δυνατότητα τα μαθήματα να γίνονται στο σπίτι.

Επικοινωνία

Θα μας βρείτε
Γούναρη & Σωτηριάδου 46
Πάτρα
Τηλ: 2610 333503
mail: info@rythmospatras.gr

Πρόταση επικοινωνίας
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, μπορείτε -επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 2610 333.503- να κλείνετε το προσωπικό σας ραντεβού για την άμεση ενημέρωσή σας από τον αντίστοιχο υπεύθυνο της διεύθυνσης.

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το rythmospatras.gr για την δικτυακή σας περιήγηση.
Αν αισθάνεστε ότι έχετε ωφεληθεί ή ζημιωθεί! από τις υπηρεσίες που προσφέρει ο "ΡΥΘΜόΣ" διαδώστε' το και στους φίλους σας.
Με αυτό το τρόπο γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Πρόταση συνεργασίας

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με τα φροντιστήρια ΡΥΘΜόΣ ως καθηγητές επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Ανάγκες συνεργασίας παρουσιάζονται πάντα και προκύπτουν ξαφνικά.

Χαμόγελο του παιδιού

© 2017 rythmospatras.gr
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη